top of page

Batterijmelding op je iPhone

Wanneer er een nieuwe batterij geplaatst wordt, registreert de software van de iPhone dat. Het toestel laat dan vervolgens een batterij melding zien om de gebruiker hiervan op de hoogte te stellen.

Apple laat deze melding zien om de gebruiker van de iPhone op de hoogte te stellen van het feit dat de batterij vervangen is. Helaas kunnen de meeste refurbished leveranciers deze melding niet deactiveren, omdat dit alleen gedaan kan worden door Autorized Apple reparateurs.


Je hoeft je gelukkig geen zorgen te maken dat er onderdelen defect zijn, want deze melding heeft geen invloed op de prestaties van de batterij of de iPhone. Integendeel, er zitten dus net nieuwe onderdelen in. Wat een extra lange levensduur garandeert!

Het feit dat u de melding nog ziet toont juist aan dat de batterij recent is vervangen en dus nog 100% heeft.

De melding blijft vaak maar 4 dagen staan op het toegangsscherm van je iPhone. Daarna is de melding nog 15 dagen zichtbaar in de instellingen app. Na deze periode verdwijnt de melding onder het kopje batterijconditie, waardoor je er geen last meer van hebt.

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page