top of page

Veelgestelde vragen over de refurbished iPhone

De refurbished iPhone is op dit moment razend populair in België. Toch heerst er bij veel mensen nog steeds verwarring over de iPhone refurbished. F-MOBILE

wil hierin meer duidelijkheid creëren. In dit blog bespreken we daarom vragen die veel gesteld worden over de refurbished iPhone met daarop de antwoorden.
Wat houdt een refurbished iPhone in?


Refurbished is de Engelse vertaling voor ‘gereviseerd’. Dit betekent dat de iPhones die bij ons binnen komen gecontroleerd worden op verschillende punten, waarna ze worden opgeknapt indien dit nodig is. Dit wordt gedaan door onze eigen refurbished specialisten.
Na het vervangen van de nodige onderdelen wordt de iPhone weer uitgebreid gecontroleerd. Zo weten wij zeker dat jij een refurbished iPhone krijgt die 100% technisch in orde is! Er worden alleen 100% originele onderdelen gebruikt in onze refurbished iPhones.


Waar komen refurbished iPhones vandaan?


De refurbished iPhones die bij F-MOBILE binnenkomen, zijn toestellen die eerder gekocht zijn maar om verschillende redenen terug zijn gebracht. Hieronder vallen ook de iPhones die uit de verpakking zijn gehaald, maar binnen 14 dagen geretourneerd zijn. Daarnaast komen onze refurbished iPhones ook uit het bedrijfsleven waar ze vaak een lange tijd in de kast hebben gelegen
Onze iPhones komen exclusief uit West-Europa en de Verenigde Staten. We selecteren alleen de beste toestellen zodat jij een lange tijd kunt genieten van je refurbished iPhone.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een refurbished iPhone?


Koop je een gereviseerde iPhone bij F-MOBILE, dan geniet je van veel belangrijke voordelen. Het grootste voordeel is de flinke prijsbesparing die je doet ten opzichte van een nieuwe Apple iPhone. Je bespaart vaak tot wel 50% op de aanschafwaarde. Wie wil dat nou niet?
Naast de flinke prijsbesparing, bespaar je ook nog eens het milieu. E-waste speelt een steeds groter probleem in onze wereld. Dit komt mede doordat mensen hun oude smartphone op de afvalberg gooien wanneer zij een nieuwe gekocht hebben. Een gereviseerde iPhone is gelukkig niet op de afvalberg terecht gekomen, omdat het toestel een tweede leven heeft gekregen.
Met het kopen van een refurbished iPhone help jij een handje mee aan een duurzame samenleving en kies jij voor een duurzamer alternatief voor een nieuwe iPhone.
Een ander belangrijk voordeel van de refurbished iPhone is de garantie die je ontvangt. Bij F-MOBILE ontvang je standaard 12 maanden garantie op elke refurbished iPhone!

Is een refurbished iPhone hetzelfde als een tweedehands iPhone?


Nee, een iPhone refurbished is niet hetzelfde als een tweedehands iPhone. Dit komt doordat onze refurbished iPhones volledig gecontroleerd zijn door reparatie specialisten voordat deze verkocht worden. Zo weet je zeker dat kwaliteit altijd gegarandeerd worden.
Bij een tweedehands iPhone weet je vaak niet wat je koopt. Het toestel kan er nog zo goed uitzien van buitenaf, maar van binnen technisch niet in orde zijn.

Zijn refurbished iPhones betrouwbaar?


Alle refurbished iPhones in het uitgebreide assortiment van F-MOBILE zijn voorzien van Keurmerk Refurbished. Dit keurmerk is in het leven geroepen door Techniek Benelux om jou als consument te beschermen. Dit houdt in dat F-MOBILE moet voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat onze refurbished iPhones voorzien zijn van onderdelen van zeer hoge kwaliteit en dat de garantie klopt.

Hoe zit het met de garantie wat betreft een refurbished iPhone?


Koop je een refurbished iPhone bij F-MOBILE, dan geniet je standaard van 12 maanden garantie. Op de batterij geven wij 6 maanden garantie.

Kan ik met mijn refurbished iPhone iOS updaten?


In tegenstelling tot veel andere fabrikanten krijgt de iPhone tegenwoordig zes jaar ondersteuning. Dit houdt in dat het toestel gedurende deze periode voorzien kan worden van de laatste iOS updates. Dit geldt niet alleen voor nieuwe iPhones, maar ook voor refurbished iPhones.

Krijg ik accessoires geleverd bij mijn refurbished iPhone?


Sinds de nieuw uitgebrachte iPhone 12 reeks, levert Apple geen accessoires meer bij hun iPhones. Onze refurbished iPhones worden gelukkig wel altijd met alle benodigde accessoires geleverd. Hierdoor kan je direct aan de slag met je nieuwe aankoop. Zo ontvang je een gecertificeerde adapter en kabel en simkaart injector.

Zit er een nieuwe batterij in mijn refurbished iPhone?


Al onze refurbished iPhones zijn voorzien van een batterij met een minimale capaciteit van 85% en een maximaal aantal laadcyclussen van 700. Indien je meent dat de batterij te snel leegloopt, dan vervangen wij deze direct voor een nieuwe batterij, indien deze binnen de garantietermijn van 12 maanden valt. De batterijcapaciteit moet dan teruggelopen zijn naar 70% of minder ten opzichte van de originele laadcapaciteit.
506 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page